Welkom op de site van Atelier KUNST-ig!

Mijn naam is Sabina Groeneweg. Ik ben geboren in 1976, ben getrouwd en heb een dochter.

Atelier Kunst-ig opende zijn deuren voor het eerst in 2004. Nu 4 jaar later en twee bedrijfspanden verder heb ik mijn plek echt gevonden in de monumentale hofbogen nabij het centrum van Rotterdam. Een prachtige locatie waar ideeŽn ontstaan voor nieuwe projecten, waar workshops gegeven worden en waar ik werk aan opdrachten.

De afgelopen twee jaar ben ik met mijn mozaieken een bijzondere richting ingeslagen. Ik heb mij gespecialiseerd in gedenkmozaieken voor twee belangrijke gebeurtenissen in het leven, mozaiŽkkunstwerken van zwangere buiken en grafstenen.
Twee uitersten in het leven, een begin en een einde, vreugde en verdriet, vastgelegd in een kunstwerk van mozaiŽk, een tastbare herinnering van grote emotionele waarde.
Door mijn spirituele interesse en de meditatieve uitwerking van het mozaieken vind ik dit heerlijk werk om te doen waar ik mijzelf helemaal in kan verliezen.

Bij deze heet ik iedereen van harte welkom om eens te komen kijken in het atelier, bent u in de buurt klop dan gerust aan!

Tot ziens in Atelier KUNST-ig!
Sabina